Make your own free website on Tripod.com
LINKS
ARCHIVE
« January 2020 »
S M T W T F S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
You are not logged in. Log in
Friday, 15 July 2005

Topic: uitwerpselen

Een ander experiment van Max J. Molovich op een w.c.

Zaterdagavond, cafe Questo, een experiment. Het is tijdens het zesde biertje van de avond dat ik een Nelson Mandelaatje aan de spijlen van zijn gevangenis hoor rammelen: hij wil naar buiten. Angstig als ik ben voor mensen die, in mijn afwezigheid, mijn biertje vervuilen met synthetische DRUGS, besluit ik mijn glas mee te nemen naar de wc. Ik stroop mijn broek naar beneden, neem plaats en begin te persen.

Vlak voordat deze spectaculaire ontsnappingspoging z’n ontknoping vindt, krijg ik een inval: laat ik eens twee van de aangenaamste dingen des levens combineren, schijten en bier drinken. Zonder al te lang stil te staan bij de indrukwekkende genialiteit van deze inval pak ik mijn bier op. En terwijl Nelson langzaam doch gestaag de warme gevangenschap van mijn maagdarmstelsel inruilt voor de kille vrijheid van het porcelein, neem ik wat slokjes van mijn bier. Eerst voorzichtig, maar al snel met meer overtuiging. Op het moment dat er geen weg terug meer is, klok ik mijn biertje zo, hop, in een machtige teug naar binnen.

Een wonderschone plons begeleidt het vallen van het bier door mijn keelgat. De uitkomst van mijn experiment is even verrassend als teleurstellend: beide bezigheden blijken helemaal niets aan elkaar toe te voegen wanneer tegelijkertijd uitgevoerd. Het bier smaakt niet beter. Het poepen geeft niet meer bevrediging. Merkwaardig. Wellicht komt het omdat beide sensaties eenvoudigweg niet te overtreffen zijn, zelfs niet wanneer men ze samen voegt.

Posted by molovich at 4:33 PM MEST
Updated: Saturday, 16 July 2005 5:43 PM MEST
Post Comment | View Comments (8) | Permalink

Newer | Latest | Older