Make your own free website on Tripod.com
LINKS
ARCHIVE
« December 2003 »
S M T W T F S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
You are not logged in. Log in
Monday, 15 December 2003
Het grootse en meeslepende leven van Webster Long

Max J. Molovich moedigt Webster 'Bad Attitude' Long aan met een nekslag zijn tegenstander te vermorzelen

De grote Kippfest vroeg zich af of de 1,02 meter groteWebster nog leefde. Natuurlijk leeft hij die nooit in een achtbaan zou worden toegelaten nog. He's alive and kicking. Letterlijk, want na zijn succesvolle TV-carri?re is Zijne Kleinigheid begonnen aan een loopbaan in het kickboksen.

Voor wie de prachtserie `Webster' nooit heeft gezien: `Webster' ging over een negro?de Bart van der Graaf die op 26-jarige leeftijd geadopteerd werd door de homofiele basketballer George Papadapolis en diens transseksuele echtgenoot Katharina Calder-Young Papadapolis. Gezamelijk gebruikten ze hun pas verworven negertje om drugsexperimenten en sado-masochistisch gereedschap op los te laten. Ideaal familie-entertainment kortom.

Na 28 afleveringen bleek crack het grootste succesnummer op het gebied van verdovende middelen. Webster kreeg er een minder hoog stemmetje door, was het grootste deel van de dag stil en deed vaak niets anders dan in een hoekje zitten en, met zijn hoofdje heen en weer wiegend, zachtjes huilen. Deze schitterende resultaten waren niet onopgemerkt voorbijgegaan aan de Amerikaanse regering. Het is geen toeval dat de getto's van New York en Los Angeles op het hoogtepunt van Websters succes, midden jaren '80, in zulke grote mate met deze drug te maken kregen. Duizenden potenti?el schietgevaarlijke homeboys deden jarenlang niets anders dan als makke lammetjes in een hoekje zitten en, met de hoofdjes heen en weer wiegend, zachtjes huilen. Eindelijk was er rust en orde in de straten van achtergesteld Amerika. En dat hadden we allemaal te danken aan hem die na een beetje proppen in een sigarettenpakje past.

Wat betreft het sado-masochistisch gereedschap viel de zogenaamde Ass Stretcher? het meeste in de smaak. Dit was een wigvormige plug die men anaal bij Webster naar binnen bracht. Daarna kon de plug, middels een ingenieus hefsysteem, naar believe worden vergroot en de aars derhalve naar believe worden uitgerekt, waarna er kaarsvet of desnoods vloeibaar staal in kon worden gegoten. Dat er een grens aan Websters aarsrekweidte zat, daar kwam men achter in aflevering 44, toen Websters aars tot vlak onder zijn ruggegraat uitscheurde en hij halsoverkop in het ziekenhuis werd opgenomen. Gelukkig zat Webster onder de crack en merkte hij er zo goed als niks van.

Hoewel men het nog even wilde proberen met Webster, konden de producers weinig aanvangen met een dwergnegertje wiens sluitspier niet meer werkte, want dat was een van de consequenties van Websters uitgerekte aars. Beter oppassen in het vervolg, zeiden de producers vaderlijk toen ze Webster ontsloegen. Hij die onder een hoge hoed een theaterzaal ingesmokkeld zou kunnen worden, stond ineens weer op straat, strak van de crack en zonder sluitspier.

De dagen die volgden worden, artistiek gezien, tot de meest succesvolle van Webster gerekend: zelden heeft iemand met meer overtuiging een buitenaardse zombie, die ten onrechte dacht door muren te kunnen lopen, weten neer te zetten. Nadat Webster door de muur van de Harlem Globetrotters Gym probeerde te lopen, raakte hij in een coma die vijf jaar duurde. Aanvankelijk probeerde men hem nog dagelijks met crack in te spuiten in de hoop dat hij snel zou sterven, maar toen dat niet gebeurde en de crack steeds duurder werd, heeft men de dagelijkse dosis langzaam verminderd totdat hij niks meer nodig had.

Op 17 maart 1993 raakte hij uit zijn coma. Toevallig lag hij op dezelfde kamer als de net aan een overdosis valium ontkomen Ashley Olsen (die samen met haar tweelingzus de rol van Michelle in The Full House voor haar rekening nam). Samen met mijn goede vriend Bob Saget was ik op ziekenbezoek bij Ashley toen het ziekenledikantje van Webster naar binnen werd gereden. In de dagen die volgden week ik niet van zijn zijde en zijn wij vrienden voor het leven geworden.

Twee jaar geleden belde hij me op of ik misschien zijn kickboks-coach wilde worden. "Met alle liefde die onze Heer voor ons in petto heeft", antwoordde ik. En aldus geschiedde. Zijn talent bleek groot. Hij die rechtop in zijn eigen spuugemmer kan staan zonder boven de rand uit te kijken , heeft al zijn wedstrijden met Knock Out gewonnen. Als dat geen prestatie is.

Posted by molovich at 5:04 PM CET
Updated: Monday, 15 December 2003 5:28 PM CET
Post Comment | View Comments (2) | Permalink

Monday, 15 December 2003 - 5:37 PM CET

Name: Kika

Wat een mietje.

Monday, 15 December 2003 - 9:40 PM CET

Name: Kippfest

De olsen twins! Hubba-hubba!!
En hulde aan Webster, schijnend voorbeeld van luctor et emergo!! Zelfs al emergoot hij niet helemaal maar dat komt door zijn lengte en dat is lullig om daar opmerkingen over te maken!!

View Latest Entries