Make your own free website on Tripod.com
LINKS
ARCHIVE
« November 2003 »
S M T W T F S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
You are not logged in. Log in
Tuesday, 18 November 2003
Dreigmail
Onlangs heb ik op deze plek De Waarheid omtrent Mabel, Friso en Klaas uit de doeken gedaan. Een helder verhaal, leek mij, maar niet iedereen bleek bereid het te geloven. Met name de vroegere vrienden van de Dominee waren niet erg blij met mijn onthullingen. Hier volgt een bloemlezing van de beste mails:


Max gore klootzak,

Ken je me nog, vuile schoft? Iek dacht dat jij vertrouwen was. Die Lange dacht ook dat. En nu beweer jij hij homofiel is! Vuilen klootzak. Die Lange neukte al die wijve die hij krijgen kon, omdat hij van die wijve en hun kut hield. Jij zelf zeker homofiel en vond die Lange zeker lekkere vent. Ik zal jouw met mijn blaffers eens kapot schieten.

Buenos tardes amigo,

Charlie da SilvaGeachte heer Molovich,

Met de nodige verbazing heb ik uw schrijven van 14 oktober jongstleden tot mij genomen. U beweert daarin dat de Heer Klaas Bruinsma (alias De Lange, alias De Dominee, hierna te noemen: Bruinsma) regelmatig vleselijke gemeenschap had met leden van het mannelijk geslacht, waaronder Z.K.H. prins Johan Friso. Maar deze laster met enige bewijzen staven, achtte u kennelijk een overbodigheid. Vindt u dat normaal of zo? Doet u dat soms thuis ook?

Zelf heb ik regelmatig contact gehad met Bruinsma, maar nooit heb ik iets van diens vermeende homoseksualiteit vernomen. Terwijl ik allergisch voor homoseksuelen ben! Misschien heeft u wel eens een uitzending van mijn programma (Peter R. de Vries: Misdaadverslaggever) gezien, waarin ik samen met de Weledelgeboren heer mr. Spong en diens metgezel mr. Hammerstein (beiden notoire homoseksuelen) in ??n beeld gevangen zit. Wellicht is het u toen ook opgevallen dat ik op die momenten om de drie seconden aan een niet nader te noemen plek (daar waar de zon niet schijnt) zat te krabben. Erg genant, maar onontkoombaar, want een ondraaglijke jeuk aldaar is de wijze waarop mijn allergie zich manifesteert. Overigens wil ik bij deze nog wel even duidelijk maken dat ik niets tegen homoseksualiteit heb, ik krijg er alleen uitslag van. Hetgeen te betreuren is.

Zoals het een goed journalist betaamt, ben ik ook nog even bij de bekende misdadiger Etienne U. langsgegaan om mijn eigen visie op de zaken te verifi?ren. De Heer U., ook een goede bekende van de gedupeerde, wist mij te verzekeren dat Bruinsma (en ik citeer) "Zo hetero als een bronstig mannetjesnijlpaard was." Waaraan hij toevoegde: "En ik kan het weten, want ik ben door `m afgewezen."

Iemand spreekt hier niet de waarheid. En het lijkt mij duidelijk dat zowel ik (ondergetekende) als de heer U. dat niet is. Voordat ik verdere stappen zal ondernemen om Bruinsma's goede naam te zuiveren en u uw verdiende straf te bezorgen, geef ik u gaarne de gelegenheid uw, overigens schitterend geschreven, tekst van uw website te verwijderen. Hopelijk realiseert u hoeveel macht ik heb met mijn programma Peter R. de Vries: Misdaadverslaggever.

Hoogachtend,

Peter R. de Vries
MisdaadverslaggeverGeachte heer Molovich,

Beste Max,

Diep bedroefd heb ik kennisgenomen van uw op 14 oktober 2003 gepubliceerde artikel, waarin ik, als een voormalige vriend van mij, als mijn verloofde figureert. Helaas ben ik er de laatste tijd achtergekomen hoeveel pijn het doet om de goede naam die je met zoveel moeite hebt weten op te bouwen besmeurd te zien door de meest schandelijke laster. Zoiets gun je niemand, zelfs een overledene niet.

Dat u mij en mijn toekomstige echtgenoot respectievelijk als lesbi?nne en homoseksueel heeft bestempeld, wil ik u - mede vanwege de dienst die u ons in het verleden heeft bewezen -wel vergeven. Het is een druppel op een gloeiende plaat in het inferno, dieper kunnen wij niet dalen. Maar dat u de Heer Bruinsma, die toch zo lang uw vriend is geweest, van bruinwerkerij durft te beschuldigen gaat mij A Bridge to Far, om met mijn toekomstige schoongrootvader te spreken.

Hoewel ik niet op details in kan gaan, kan ik u verzekeren dat de Heer Bruinsma pertinent geen homoseksueel te noemen is. Integendeel, zou ik daaraan durven toevoegen. Dat u bekend bent met mijn `twee walletjes'-mentaliteit zou niet moeten betekenen dat u meteen geruchten de wereld in brengt die iemands goede naam schade toebrengen, ook al is hij dan overleden.

Bovendien, lieve Max (en ik spreek nu tot je als vriend) heb ik altijd het idee gehad dat jij een oogje op mij had indertijd. Ik hoop niet dat jouw actie gedreven is door jaloezie. Ik hoop met heel mijn hart dat je inziet dat je fout ziet en dat je je schadelijke - en schandelijke - artikel van het internet verwijdert.

Alvast bedankt.

x-jes,

Hoogachtend,

Mabel Wisse SmithBokkenlul,

Je solliciteert naar een paardenkop op je kussen.

Je EtienneHoogachtende Max,

Ik baar mij zorgen over jouw. Het schijnt mij voor te komen dat jij mijn vroegere vriend Klaas en mijn broer een homo heb genoemd jongstleden. Mama wenst zich hier niet over uit te leggen an pl?ne publieq dus daarom heb ik mij deze taak tot mij genomen. Jij wordt alhier beschouwt als vriend van de familie, maar het lijkt mij erop dat jij dat voorrecht zich aan het verspelen bent. Ik doe het mij voor u bij deze hierom te waarschuwen, zowaar ik in watermanagement zit. Ik vertrouw mij erop dat je doet dat je moet doen.

Met geachte groeten,

Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Willem-Alexander


Enfin, u begrijpt de boodschap. Ik heb slapende honden wakker gemaakt die zich liever nog eens in hun mandje hadden omgedraaid. Maar dat ik de waarheid en niets dan de waarheid heb gesproken, mag blijken uit een stuk dat Willem Oltmans heeft geschreven. Lees het hier en oordeel zelf.

Posted by molovich at 1:07 AM CET
Updated: Tuesday, 18 November 2003 10:32 AM CET
Post Comment | View Comments (4) | Permalink

Tuesday, 18 November 2003 - 7:26 PM CET

Name: Bart
Home Page: http://www.bartook.blogspot.com

Max, held,
Laat je niet kisten!
Onvoorwaardelijk sta ik achter je.
Ik zal het met je opnemen tegen crimineel, semi-crimineel of oranje-bloed'rige, indien een van dezen tot fysieke actie over zal willen gaan.
Mijn wapencollectie bestaat dan wel voornamenlijk uit centraal-Afrikaanse speren en slaghouten, vergeet niet dat ik ook nog een howizer verstopt heb.
Wees gerust dus.

Wednesday, 19 November 2003 - 6:35 PM CET

Name: Bart
Home Page: http://www.bartook.blogspot.com

Trouwens, nieuw jasje?

Thursday, 20 November 2003 - 2:11 PM CET

Name: Max

Nieuw jasje? Wat bazelt u?
Bedankt overigens voor de aangeboden hulp, Barthelomeus. Aangezien ik over een fabelachtig geheugen mag beschikken, zal ik het niet vergeten dat u in het bezit bent van een, euh, een euh, kom het heet dat ding ook al weder? Nou ja, u begrijpt waar ik op doel.

Thursday, 20 November 2003 - 7:43 PM CET

Name: Kika.

IK wil ook een BRIEF SCHRIJVEN. Bleh.

View Latest Entries