Make your own free website on Tripod.com
LINKS
ARCHIVE
« October 2003 »
S M T W T F S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
You are not logged in. Log in
Tuesday, 14 October 2003
De Waarheid omtrent Mabel, Friso en Klaas

Max J. Molovich begeleidt Mabel Wisse Smit op de begrafenis van Claus

Zoals bekend mag worden geacht, is chocoprins Friso zo homofiel als een slap handje, maar wat weinig mensen weten, is dat de grootste mafiabaas die Nederland heeft gekend, Klaas Bruinsma, ook van de Griekse beginselen was. Zijn uitstapjes naar de Yab Yum en het feit dat die Lange (zoals Da Silva ons via Peter R. wist te melden) al die wijven die hij kon krijgen ook daadwerkelijk had gehad, waren een klassiek geval van overcompensatie. De waarheid is dat hij op een gegeven moment genoeg had van alle vrouwenspleten die hij dagelijks met z'n Al Capoontje mocht doorboren. Bang als hij was voor het homofobe milieu dat de georganiseerde misdaad is, was ik de enige die hij had verteld. En aangezien ik in elk denkbaar milieu ter wereld een graag geziene gast was, vroeg hij mij een vrouw te zoeken die geen seks met `m wilde, maar die wel bereid was de schijn op te houden. Waarna ik op de proppen kwam met Mabel Wisse Smit, die geilde op macht, maar nooit op de man die erachter zat. Want Mabel Wisse Smit was (en is) zo lesbisch als een tuinbroek met korte mouwen.

Alles ging goed totdat Klaas en Mabel in in de zomer van 1989 met een zeilwedstrijd meededen, waaraan ook prins Friso deelnam. Na afloop van de prijsuitreiking, tijdens het nuttigen der bitterballen, kwamen Klaas en Friso aan de praat. En wie oog had voor signalen, kon zien dat het liefde op het eerste gezicht.

In de weken daarna kwamen Klaas en Friso vele keren op de Neeltje Jacoba anaal tot elkander, tijdens welke momenten Mabel of niet aanwezig was, of even een luchtje ging scheppen, dan wel een praatje ging maken met Da Silva en diens blaffers. Nu zat Friso in die dagen ook verlegen om een vrouw die de heteroseksuele schijn kon ophouden en ook hem was het niet ontgaan hoe goed Mabel daarvoor geschikt was. En ook Mabel was niet op haar achterhoofd gevallen: zij begreep dat Nederland nooit een homofiele kroonprins zou accepteren en dat hierin voor haar wel eens een zeer belangrijke rol weggelegd kon zijn. Haar leek reservekoningin een veel aantrekkelijker functie dan gangstervrouw, dus was de keuze snel gemaakt.

Enfin, Mabel bracht Friso hiervan op de hoogte en niet veel later kozen zij getwee?n het hazenpad. Toen die Lange hiervan lucht had gekregen was hij ziedend van woede. Maar aangezien zijn zelfbeheersing legendarisch was, duurde het niet lang voordat hij een manier had gevonden om er beter van te worden: hij besloot Mabel en met name Friso te chanteren. In ruil voor zijn zwijgen vroeg hij 85 miljoen gulden. Mabel en Friso kenden de reputatie van Bruinsma en besloten niets aan het toeval over te laten: in naam van de koningin droegen ze mij op hem te liquideren. In de avond van 27 juni 1991 heb ik mijn plicht volbracht door mijn vriend Klaas Bruinsma met drie kogels in de borst om het leven te brengen toen hij op weg was naar Juliana's Bar (waarmee ik op subtiele wijze wilde laten blijken in welke kringen men de daders moest zoeken, helaas stond Juliana's Bar in die tijd bekend als Barretje Hilton, zodat het in niemand opkwam er een aanwijzing in te zien).

Hoewel hun plaaggeest nu opgeruimd was, begrepen Friso en Mabel wel dat ze hun fake-verhouding nog wel even geheim moesten houden. De geruchten over Friso's homofilie begonnen steeds heviger vormen aan te nemen, maar ze wisten dat die de kop ingedrukt zouden worden zodra ze naar voren zouden treden als stel. En afgelopen jaar was het eindelijk zo ver. Toen het levenloze lichaam van prins Claus de catacombe in werd gedragen om bijgezet te worden in het familiegraf van de Oranjes, mocht Mabel Wisse Smit, voor het oog van 's Neerlands camera's, mee naar beneden. Mabel hoorde bij de familie, Friso was geen homo... de hele natie haalde opgelucht adem.

Maar dat was buiten Klaas Bruinsma gerekend. Die zag de bui destijds namelijk al hangen en had voor de zekerheid aan zijn lijfwacht Da Silva alles verteld over zijn amoureuze nachten met Friso, zij het dat hij (uit angst voor de toorn van homohater Da Silva) de naam van Friso door die van Mabel had vervangen. En het was de Chileense Da Silva die met Peter R. de Vries in contact kwam en het verhaal uit de doeken deed, zij het niet het ware verhaal. Uiteraard mag de waarheid nooit aan het licht komen. Zwijg als het graf, vrienden.

Posted by molovich at 1:01 AM MEST
Updated: Tuesday, 14 October 2003 10:31 AM MEST
Post Comment | View Comments (1) | Permalink

Wednesday, 15 October 2003 - 12:32 PM MEST

Name: GDB
Home Page: http://gdb.skynetblogs.be

Voor dit verhaal loop ik niet warm. Hey, sorry! Ik kan ook niet alles even goed vinden, niet? Mocht dit wel het geval zijn, dan kreeg ik uit idolatrie zelf niks meer uit m'n pen geklopt!

De ballen!

GDB.

View Latest Entries