Make your own free website on Tripod.com
LINKS
ARCHIVE
« August 2005 »
S M T W T F S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
You are not logged in. Log in
Wednesday, 10 August 2005
conniepalmenrules

Connie Palmen, vlak voordat zij het trommelvlies
van haar rechteroor onherstelbaar beschadigde met
haar lievelingspen, de pen waarmee zij de eerste
woorden van 'De Vriendschap' had geschreven.


Connie Palmen, wie kent haar niet? En wie houdt er niet van haar? Nou, daar zult u nog van staan te kijken. Er zijn dus hele volksstammen die haar niet kunnen uitstaan. Van wie het hoofd spontaan Exorcist-gewijs gaat rondtollen alleen al als ze haar sexy Limburgs accent horen. Volksstammen die massaal hun maaginhoud eruit kotsen wanneer ze ook maar een glimp zien van het aandoenlijk spriethaar van La Palmen. En wanneer dat een volksstam is die zich graag tegoed doet aan witte bonen in tomatensaus op een bedje van bedorven speksprotbokking, dan ruikt het niet bepaald aantrekkelijk op de plek waar ze hun maag hebben geledigd. Er zijn ook mensen die, zodra hun woonruimte gevuld wordt met de aanstekelijk schorre lach van Connie, hun hele familie uitmoorden. Laatst nog heeft een man, ik ben even vergeten waar, de kinderen van zijn vriendin van het leven beroofd toen hij het hoofd van Connie Palmen op een oude VARA-gids ontwaarde. Ik bedoel: waar moet dat heen met de wereld. En het is zo onterecht. Want Connie Palmen is de beste Zomergastenpresentator ooit.

Om het onterecht beschadigde imago van Connie Palmen te herstellen, heb ik de stichting Connie Palmen Rules! in het leven geroepen. Geen echte stichting trouwens (geen flauw idee hoe je dat moet oprichten), maar wel een webliggendstreepjelog waar ik, onder het mom van Vrijwilligerswerk Tijdens het Zomerreces, volledig belangeloos een dagelijks stukje schrijf ter verdediging van de leukste vrouw van een politiek vooraanstaand figuur sinds Eva Braun. Of nee, da's misschien niet zo'n goede vergelijking. Enfin, u begrijpt het wel.

Ga snel naar conniepalmenrules en wel nu!

Posted by molovich at 5:18 PM MEST
Updated: Thursday, 11 August 2005 3:54 PM MEST
Post Comment | View Comments (4) | Permalink

Wednesday, 10 August 2005 - 8:36 PM MEST

Name: Kiers

Jonkheer Molovich, u wordt al doende rapper en scherper met uw pen en het noemen van Eva Braun in deze context ervaar ik als een voorbeeld daarvan.
Wilt u daarmee uitkijken, want voor u het weet bent u tot de onmetelijke hoogten van Connie Palmen haarzelve gestegen en krijgt u wellicht een televisieprogramma aangeboden. En bent u genoodzaakt mij uit te nodigen om mijn sprotjes op een bedje van in Balsamico gesprenkelde eikebladsla te kotsen, voorzien van een literaire uitleg uiteraard.

Saturday, 13 August 2005 - 1:19 AM MEST

Name: Kika

Eum.
Om eerlijk te zijn ; ik had nog nooit van La Palmen gehoord. Misschien behoord de Kikaanse volksstam niet tot de kotsende maar tot de negerende-soort. Ik ben bereid mij daarvoor te ekskuzeren.

Zodra ik nuchter ben zal ik een heuse speurtocht op touw zetten om deze zelfpijnigster te ontdekken.

Monday, 15 August 2005 - 4:32 PM MEST

Name: kika

Weg met Connie!
Ik wil zomergasten wel presenteren.
Bij nader inziens zou ik het dan ook beter doen.
Enkel een Nederlands accent ligt me niet echt. (Ik kan bijvoorbeeld de 'r' uitspreken)

Wednesday, 17 August 2005 - 6:12 PM MEST

Name: Kippfest

Dude, Connie Palmen rocked de pan uit. Als er een fanclub zou zijn die medailles uitdeelt zou ik HARD lid worden, allemaal dankzij conniepalmenrules.weblog.com.nl. Dank u wel, Meneer Molovich. Dankuwel.

View Latest Entries