Make your own free website on Tripod.com
LINKS
ARCHIVE
« August 2005 »
S M T W T F S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
You are not logged in. Log in
Friday, 5 August 2005
G.T. Rotterdam: de envelop
Topic: Dagelijkse beslommeringen


De mysterieuze envelop nadat ik ‘m had opengescheurd.
Gisteravond toen ik rond de klok van tienen thuis kwam om op tijd te zijn voor Extras, de nieuwe serie van de onovertroffen Ricky ‘The Office’ Gervais, trof ik bovenstaande envelop aan op mijn deurmat. PERSOONLIJK leest u linksonder. De mysterieuze afzender is GT Rotterdam.

Mijn nieuwsgierigheid was, kortom, gewekt. Boven gekomen nam ik plaats op de bank en onderwierp de envelop nog eenmaal aan een klein onderzoek. Momenten als deze, die nou niet zo vaak voorkomen, dient men naar mijn bescheiden mening zo lang mogelijk te rekken. Hoewel ook weer niet te lang, want dan kan de teleurstelling weer te groot zijn. Neen, een mens dient zorgvuldig af te wegen wanneer het moment daar is om de envelop open te rukken. Ik had nog tien minuten voordat Extras zou beginnen. Ik vond het mooi geweest. De buitenkant van de envelop verraadde niets meer van haar afzender dan wat ik al wist: dat ze zichzelf de initialen G.T. hadden aangemeten en dat ze in Rotterdam gehuisvest waren. Hoewel de vrees dat er Antrax in zou zitten, nog even door mijn hoofd schoot, won mijn nieuwsgierigheid van mijn angst en scheurde ik de envelop zonder verder dralen open.

En daar lag voor mij, op tafel, de nieuwe catalogus van Gay Toys met de allernieuwste top-DVD’s, zoals daar zijn: ‘Caught but not arrested’ (90 min. Order No 64-8812), ‘Drill Bill Vol.1’ (120 min. Order No. 64-9096), Butthole Buffet (ca. 90 min. Order No. 64-9170), Dirty Hairy (90 min. Order No. 64-8935), ‘Cock around the Clock’ (90 min. Order No. 64-9070) en ‘WURSTFILMS’, een boeiend klinkende film waarvan ik helaas niet de tijdsduur en het ordernummer van kan vermelden, want deze titel stond niet in de catalogus, maar werd genoemd in de bijgaande, bijzonder vriendelijke en uiterst informatieve brief.

Daarin stond bijvoorbeeld ook vermeld dat je bij GayToys aan het juiste en goedkoopste adres bent voor zogenaamde ‘Roomodourizers’, die luisteren naar illustere namen als Rush, Jungle Juice, Manscent en, nieuw in hun assortiment: Blue Boy (v.a. 6 euro p. fl.!). Ik nam maar aan dat ‘Roomodourizers’ een soort geurvreters zijn die een al te penetrante mix van strontluchten met een zweempje zaad en het specifieke aroma van samengeklonterd smegma dienen te verdrijven op dagen dat moeder wel eens plotsklaps op de stoep kan staan. Waarbij Rush vermoedelijk geurt naar een zwetende Rush Limbaugh, Jungle Juice naar een zwetende Tarzan, Manscent naar een willekeurig zwetend manspersoon en Blue Boy naar een zwetende Smurf.

Verder blijkt uit de brief dat de Zotte Zomerdagen weer zijn aangebroken, hetgeen betekent dat iedere bezoeker van GayToys te Rotterdam, geheel gratis een Jelly Cockring, ter waarde van 5 euro 95 ontvangt. De Jelly Cockring, zo lezen we met stijgende interesse, is de MEEST GEBRUIKSVRIENDELIJKE COCKRING OOIT GEMAAKT. One size fits all. De zomerhit van 2005!

U begrijpt, daar had ik wel oren naar. Zojuist heb ik contact gehad met G.T. Rotterdam, dat om een of andere duistere reden enkel is te bereiken na 14.00 uur. Ik kreeg Frans aan de lijn. Frans was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Hij klonk een beetje droevig en leek blij met iemand te kunnen spreken. Zijn stem verraadde een onbestemde hunkering. Waarnaar, dat bleef onduidelijk. Helaas was het niet mogelijk om de Jelly Cockring in het bezit te krijgen zonder af te dalen naar Rotterdam. Had ik geen zin om gezellig zaterdag en zondag 13 en 14 augustus langs te komen? Dan zou er een groot feest zijn in hun winkel te Rotterdam, op Brandersplaats 1 (achter “Danny de Cactus”). Tot mijn spijt, maar vooral tot die van Frans, moest ik deze uitnodiging afslaan. Ik zit dat weekend namelijk reeds helemaal vol, moet u mederekenen.

Roomodourizers bleken trouwens poppers te zijn. Ik bedankte Frans vriendelijk voor zijn behulpzaamheid.

Posted by molovich at 5:07 PM MEST
Post Comment | View Comments (3) | Permalink

Friday, 5 August 2005 - 7:58 PM MEST

Name: Kiers

De grote brandende & priemende vraag Max J. Molovich, is waarmee u vol zit dat weekend van zondag 13 en 14 augustus? Ik bijvoorbeeld zal mij weer genadeloos laten vollopen met drank en spijzen, maar ik kan mij zo voorstellen dat uw interesse naar de werking van een buttplug nu helemaal gewekt is.

Saturday, 6 August 2005 - 10:20 PM MEST

Name: Kika

Kreeg ik ooit maar zulke leuke post.
Dat is eens wat anders dan uitnodigingsbrochures van de zovele hogescholen en uniefs die een Kika rijker willen zijn.
O kreeg ik maar gaypost.
mmm
Achja

Sunday, 7 August 2005 - 1:55 PM MEST

Name: Max J. Molovich

Waarom ik op 13 en 14 augustug verhinderd ben, daar zal ik, als het moment daar is, uitgebreid op terugkomen.

View Latest Entries