Make your own free website on Tripod.com
LINKS
ARCHIVE
« July 2005 »
S M T W T F S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
You are not logged in. Log in
Friday, 15 July 2005

Topic: uitwerpselen

Een ander experiment van Max J. Molovich op een w.c.

Zaterdagavond, cafe Questo, een experiment. Het is tijdens het zesde biertje van de avond dat ik een Nelson Mandelaatje aan de spijlen van zijn gevangenis hoor rammelen: hij wil naar buiten. Angstig als ik ben voor mensen die, in mijn afwezigheid, mijn biertje vervuilen met synthetische DRUGS, besluit ik mijn glas mee te nemen naar de wc. Ik stroop mijn broek naar beneden, neem plaats en begin te persen.

Vlak voordat deze spectaculaire ontsnappingspoging z’n ontknoping vindt, krijg ik een inval: laat ik eens twee van de aangenaamste dingen des levens combineren, schijten en bier drinken. Zonder al te lang stil te staan bij de indrukwekkende genialiteit van deze inval pak ik mijn bier op. En terwijl Nelson langzaam doch gestaag de warme gevangenschap van mijn maagdarmstelsel inruilt voor de kille vrijheid van het porcelein, neem ik wat slokjes van mijn bier. Eerst voorzichtig, maar al snel met meer overtuiging. Op het moment dat er geen weg terug meer is, klok ik mijn biertje zo, hop, in een machtige teug naar binnen.

Een wonderschone plons begeleidt het vallen van het bier door mijn keelgat. De uitkomst van mijn experiment is even verrassend als teleurstellend: beide bezigheden blijken helemaal niets aan elkaar toe te voegen wanneer tegelijkertijd uitgevoerd. Het bier smaakt niet beter. Het poepen geeft niet meer bevrediging. Merkwaardig. Wellicht komt het omdat beide sensaties eenvoudigweg niet te overtreffen zijn, zelfs niet wanneer men ze samen voegt.

Posted by molovich at 4:33 PM MEST
Updated: Saturday, 16 July 2005 5:43 PM MEST
Post Comment | View Comments (8) | Permalink

Friday, 15 July 2005 - 5:03 PM MEST

Name: Kiers

Weet de uitbater van Questo in het wereldberoemde stadstreekdeelcentrum van het Amsterdamse plaatsje A. 'De Pijp' dat zijn vuilemmer is genomineerd op het internet? Nominatie voor wat? Dat verzinnen we later.
Nu u toch redelijk op het spoor bent van Blauwe Theehuis, Cafe Sport, Zouk en Bistro De Ballenbak, moet u ook eens Cafe Loet een kans geven. Oftewel Loetje voor de beste biefstukken van de stad en niet ver van de Hobbemakade. Inderdaad, daar waar 's nachts nog handelswaar uit de binnenlanden van Afrika te koop wordt aangeboden in etalages met rode lampen.

Friday, 15 July 2005 - 5:12 PM MEST

Name: Max J. Molovich

Ja, onovertroffen die Loet. Ik was er nog niet zo lang geleden samen met een oude bekende van de naamgever van het cafe. En alsof den duvel d'rmee speelde, op een gegeven moment kwam Loet binnen. Hij begroette mijn vriend met twee flinke kletsen op de wang en een oorverdoven: "HE KALE NAKKEnTIKKER, DA'S LANG GELEDEN." Daarna ging hij over tot de orde van de avond, die bestond uit het luidruchtig begroeten van barpersoneel en vaste klanten. Loet ziet eruit als een kruising tussen die zanger van BZN en Arnold Schwarzeneggert. Hij staat nogal bekend om zijn vermogen tot beledigen. Op een gegeven moment was hij blijkbaar klaar met waarmee hij bezig was. Hij kwam langs ons gelopen, begon in nep-Spaans tegen mijn bargenoot te schreeuwen, draaide zich toen naar mij om, schreeuwde "HAD JE WAT, HAD JE WAT", stompte drie maal in mijn buik en verliet de tent. Ronduit indrukwekkend was dat.

Saturday, 16 July 2005 - 1:34 AM MEST

Name: GDB
Home Page: http://gdb.skynetblogs.be

Ik heb ooit geneukt op de w.c.
Op het werk.
(maar niet tijdens de diensturen)
Een afknappertje.
Maar ach, soms volg je een ingeving.
Wat?

Groetjes,
GDB.

Monday, 18 July 2005 - 9:09 AM MEST

Name: Kiers
Home Page: http://www.bicat.net

U vergist zich, heer Molovich. U praat nu over De Koningshut op de Spuistraat. In een grijs verleden de stamkroeg van heel de Optiebeurs. Jajajaja, die 20 handelaren pasten daar toen nog in, maar nu weer terug naar af waar het in 1965 begon; een rampzalig kleine, haast deprimerend bruine kroeg waar de kroegbaas zijn eigen grootste klant is en waar je als eenzaam mens op Kerstavond de tent uitgekankerd wordt door een stomdronken barman, eigenaar, lallebak.

Ik zal u helpen http://www.iens.nl/restaurantsVan/Amsterdam/restaurant.htms?r=1197

Loetje
Johannes Vermeerstraat 52, Zuid, Amsterdam
Telefoon (020) 662 81 73
keuken open 11.00-22.00, za geen lunch, zo gesloten

Monday, 18 July 2005 - 10:13 AM MEST

Name: Max J. Molovich

Ja, nee, nou wordt ie mooi, alsof ik niet zou weten dat ik bij Loet ben geweest, terwijl het een onuitwisbare indruk op me heeft achtergelaten. Nee, Kiers, nu gaat u te ver!

Om verder misverstanden te voorkomen: je komt binnen bij Loet, rechts de bar, achterin de wc's, achter de bar (vanaf de binnenkomst te zien) staan de eettafeltjes, aan het eind van de bar links is de doorgaan naar de serre, waar ook eettafeltjes staan. Als ik het mij goed herinner bevindt zich in dezelfde straat als waar de serre op uitkijkt (dus niet de Johannes Vermeerstraat bedoel ik) Le Garage van die homofiele Avro-kok.

Ik heb trouwens de biefstuk van Loet inderdaad geproefd en zo goed had ik 'm nog nooit gegeten. Met alleen een beetje jus, patat en een bakje sla. Zo hoort het. Zo zou het altijd moeten zijn.

Monday, 18 July 2005 - 2:18 PM MEST

Name: Hoof

Ik word hier enorm van geinspireerd. U moet weten, ik heb de laatste twee dagen met in de rechterhand een waxinelichtje en links een HP/De Tijd gezeten. Dat klinkt ook een stuk aanlokkelijker dan het is.
Wat dat betreft ben ik blij dat ik vanmorgen een riekende electricien mocht begroeten die, onderwijl woest van zich afruftend, ontdekte dat er niets anders op zat dan een los aarde-snoer van de WC-lamp naar de badkamerlamp te boren, om het non-stop uitvallen van de aardlekschakelijk teniet te doen. Ik was al bang dat het door het tegen het plafond sprietsen kwam, maar hij verzekerde mij ervan dat er nog minimaal 10 centimeter beton zit tussen de onderzijde van het plafond en de electriciteitspijpen waarin het euvel huist.

Het combineren van andere activiteiten dan lezen en poepen wordt afgeraden, met name als wel een dezer wordt gehandhaaft. Zelfs een terloops partijtje rukken kan nog danig uit de hand lopen. Vooral als men geneigd is op het hoogtepunt het hele lichaam te verheffen. Gecombineerd met binnenlichamelijke samentrekkingen. Niet zo vreemd om daarna te ontdekken dat je best diepe voegen hebt.

Wednesday, 10 August 2005 - 5:10 PM MEST

Name: Luldebehanger
Home Page: http://www.luldebehanger.com

Waarom heeft u een Duitse legerhelm op uw hoofd?

Thursday, 2 March 2006 - 5:44 PM CET

Name: factor x

het combineren van diverse werkzaamheden worden ook ter strengste afgeraden....tenzij het niet anders kan ..
Deze combinatie is alleen voor de, wat meer intelligente en motorische verfijnden onder ons..;lees vrouw.

View Latest Entries